Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Juridisk navn: JMP Service
Organisationsform: ApS
CVR. nr.: 42 39 94 69
Adresse: Østergade 11, 2640 Hedehusene
E-mailadresse: info@billigtdaekskifte.dk
Telefonnummer: +45 52 69 70 70

2. Produkt

Det er kundens ansvar at sikre sig, at den valgte vare passer til køretøjet. Billigtdækskifte.dk betaler ikke returomkostninger ved uegnede varer.
Produktoplysninger er vejledende og gør ikke Billigtdækskifte ansvarlige.

3. Priser

Alle priser, som er oplyst på denne hjemmeside, er inklusiv 25% moms og andre afgifter. Prisændringer, højere eller lavere, kan foregå dagligt. Dette giver ikke ret til refundering for kunder, som allerede har bestilt.

4. Betaling 

Når du handler hos Billigtdækskifte.dk, behandles dine kortoplysninger krypteret af Bambora Online eller PayPal, afhængigt af dit valg ved kassen. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationens regler. Betaling vil først blive trukket på din konto, når ordren er ekspederet og afsendes.

4.1 Bambora er en nordisk betalingskoncern og indløser. Bambora er en simpel, fuldt krypteret og meget sikker betalingsgateway, hvor de fleste betalingskort kan anvendes (se logoer nedenfor).

4.2 PayPal er et krypteret, sikkert og simpelt system, hvor de fleste betalingskort kan anvendes (VISA og Mastercard).Hvis du ikke har et kort, der kan anvendes, kan du oprette en PayPal-konto og betale via kontoen. Det er ikke et krav at være tilmeldt PayPal, og du behøver ikke at tilmelde dig PayPal for at betale.

5. Fragt & levering

Vi har fragt fri levering i hele Danmark.

5.1 Leveringstiden: Normalt mellem 2 og 8 åbningsdage. Der er ingen garanti for leveringsfristen, dog er den maksimale leveringsfrist sat til 20 dage efter modtagelse af betaling. Ved overskridelse af denne frist er det muligt at få refunderet betalingen.

5.2 Ved levering på bopæl: Hvis kunden ikke er hjemme, vil transportøren lægge en besked. Herefter er det op til kunden at kontakte transportøren hurtigst muligt for at modtage varerne.

5.3 Ved lokal afhentning/montering: Kunden står selv for at kontakte værkstedet. Værkstedet vil få kundeoplysninger, så det er muligt at kontakte dig, når værkstedet har modtaget varerne. Det er muligt at få track & trace nummer for at kunne følge modtagelse hos værkstedet.

6. Hvis du fortryder dit køb

6.1 Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis dækkene har været brugt, monteret eller er blevet beskadiget.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal indenfor 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb samt sende din ordre retur uden unødig forsinkelse.

Meddelelsen skal gives per e-mail på info@billigtdaekskifte.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

6.2 Returnering
Produkterne skal returneres i originalemballage.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

6.3 Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis dit indbetalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen vedrørende dit fortrudte køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen returneres til:

Billigtdækskifte Tune
Roskildevej 36A
4030 Tune

6.4 Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

7. Reklamationsret (hvis der er noget galt med varen):

Når du handler på www.billigtdaekskifte.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Kun produkter der er fejlbehæftede kan reklameres, dvs. er 1 af 4 dæk behæftet med fejl, er det kun det ene dæk der kan reklameres.

7.1 Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for én måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være indenfor ”rimelig tid”. Du kan finde vores standard  reklamationsformular her.

7.2 Varen sendes til:

Billigtdækskifte Tune
Roskildevej 36A
4030 Tune

7.3 Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

8. Refusion

I forbindelse med reklamation eller returnering, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og JMP Service ApS har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

9. Persondatapolitik: Hvad gør vi med dine personlige oplysninger

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Egerup Auto/Billigtdækskifte.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til www.billigtdaekskifte.dkvideregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos JMP Service ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til JMP Service ApS via e-mail info@billigtdaekskifte.dk.

10. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jimmy på +45 52 69 70 70 eller info@billigtdækskifte.dk