Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger Billigtdaekskifte.dk, indsamler vi information. Denne information bruges til at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside, øge brugeroplevelsen samt gøre indholdet mere relevant for dig. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

1. COOKIES

Vi benytter cookies, og det gør vi for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside samt gøre indholdet mere relevant for dig.

Når du anvender vores hjemmeside, sendes en cookie til din computer, smartphone, tablet eller anden enhed (alle enheder herefter ”computer”) med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode (fx virus).

Ved brug af vores hjemmeside, herunder ved at fortsætte videre fra denne side, giver du samtykke til, at vi må placere cookies på din computer. Derudover accepterer du, at du er enig i og har forstået disse cookiebetingelser, som forklarer, hvordan du kan administrere dine cookievalg og -indstillinger.

Du kan læse mere om cookies, hvorfor vi bruger dem, og hvordan du administrerer dem nedenfor.

1.1 HVAD ER COOKIES?

Cookies er små informationsfiler. De sendes til din computer, når du besøger en hjemmeside. Der findes både Session Cookies og Persistent Cookies.

Session Cookiesgemmes kun under dit besøg på vores hjemmeside og slettes, når du lukker din internetbrowser. Disse cookies hjælper blandt andet med at håndtere din tilføjelser til indkøbskurv, så de huskes indtil checkout eller besøget sluttes.

Persistent Cookiesgemmes i en længere periode. Disse cookies hjælper med at huske dine præferencer til efterfølgende besøg på hjemmesiden, således hastigheden og/eller brugeroplevelsen på siden øges. Disse cookies kan f.eks. muliggøre tjenesten ”husk mine login-oplysninger”, valg af sprog, samt måle statistik over brugen af vores hjemmeside.

Læs mere om Cookies her: http://www.allaboutcookies.org/cookies/ 

1.2 HVORFOR BRUGER VI COOKIES?

Cookies, som anvendes på Billigtdaekskifte.dk, kan inddeles i fire kategorier og er forklaret nedenfor. Disse kategorier følger retningslinjerne udarbejdet af International Chamber of Commerce.

1.3 ADMINISTRATION AF DINE COOKIES-INDSTILLINGER

De fleste internetbrowsere accepterer cookies automatisk. Hvis du ikke ønsker cookies, kan du enten slette eksisterende cookies, modtage en notifikation før cookies gemmes eller blokere for alle cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Bemærk venligst, at hvis du vælger at slette eller blokere cookies anvendt på Billigtdaekskifte.dk, kan du ikke bruge alle de fordele og funktioner, som tilbydes på vores hjemmeside. Med andre ord, en ændring af cookies-indstillinger kan medføre en forringet brugeroplevelse, når du besøger vores samt andre hjemmesider.

I takt med ny teknologi og nye løsninger opstår, kan disse cookiebetingelser blive opdateret, således de afspejler fremskidt i teknologi og administrationsværktøjer for cookies.

2. PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker hvis du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer, opretter en bruger, booker service eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, booking eller køb foretaget på siden.

2.1 SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

2.2 FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger. Dette hjælper os med at vise dig relevante annoncer, at registrere dine køb og betalinger, samt at levere dine efterspurgte services (f.eks. booking, opbevaring, nyhedsbrev, mm.). Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

2.3 PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

2.4 VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

2.5 INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

3. UDGIVER

Websitet ejes og publiceres af:

Egerup Auto/Billigtdækskifte.dk
Roskildevej 43, 4030 Tune
+45 20 98 71 87
[email protected]